Karneval na ľade 2012

vložený: 30.01.2012 15:55, upravený: 30.01.2012 15:55, čítaný: 5433x

Za krásneho počasia sa konal v nedeľu 29.1.2012 na miestnom klzisku 2. ročník „ Karnevalu na ľade“. Zúčastniť sa mohli všetky deti, ktoré si pripravili masky. Túto možnosť využilo približne 60 detí z celej obce.

Miestne klzisko, ktoré bolo vďaka počasiu a organizátorom výborne pripravené „ praskalo vo švíkoch“. Akciu prišiel podporiť aj poslanec NR SR Ing. Ondrej Matej (SDKÚ-DS). Konštatoval, že takéto akcie majú veľký význam, pochválil činnosť miestnej samosprávy a všetkým poprial veľa zdaru a dobrých rozhodnutí. Karneval sa začal rozcvičkou detí, pokračoval prezentáciou masiek i kostýmov a vyvrcholil výberom „najkrajšej masky“. Porota v zložení starostu obce, riaditeľky CZŠ, riaditeľky MŠ a poslanca NR SR rozhodla, že vyhrali všetky masky - každá svojou originalitou a svojským nápadom. Odmenou za ich snaženie v príprave im boli sladkosti a darčeky. Karneval bol ukončený disco tancom na ľade.
Ďakujeme sponzorom, organizátorom, DJ-om, poslancovi Ing. Ondrejovi Matejovi a všetkým, ktorí sa akýmkoľvek spôsobom podieľali na príprave karnevalu.

O rok dovidenia.

Kompletnú fotogalériu nájdete na stránkach MŠ Ražňany.

Karneval na ľade 2012
Fotogaléria k článku
Podobné články