O bar pri ihrisku prejavil záujem nový majiteľ

vložený: 08.06.2005 00:19, upravený: 08.06.2005 00:19, čítaný: 4197x

Bar pri ihrisku FC Ražnany, s ktorým to v posledných mesiacoch išlo "dole vodou" bude mať pravdepodobne nového majiteľa, ktorý plánuje obnoviť jeho funkčnosť a zlepšiť kultúrno-spoločenské pomery v obci. Všetko závisí od postoja OcÚ a miestneho zastupiteľstva. K dohode a podpisu zmluvy by malo dôjsť v nasledujúcich dňoch.Šport Bar ako centrum zábavy bol a dodnes stále je tŕňom v oku staršich občanov, ktorí nedokážu akceptovať požiadavky našej mládeže na svoj svojský spôsob zábavy. Na druhej strane je pravda, že často pri takýchto akciách dochádzalo k rušeniu nočného kľudu a poriadku v obci. Niekedy až nezmyselné sťažnosti na OcÚ mali na "starosti" občania, ktorí jednoducho nevedeli pochopiť, že aj mládež sa potrebuje trochu vyventilovať a zabraňujú jej v tom, čo sami pred niekoľkými rokmi na tých istých miestach (potvrdené v záznamoch kroniky obce, pozn. autora) "vystrájali".
Bar Raznany
Zistili sme, že niektoré faktory ako hlučnosť sa budú riešiť stavebnými úpravami samotného baru a okolia. Úpravami prejdú aj vnútorné priestory a doteraz zanedbané priestory WC, ktoré podľa nepísaného pravidla sú vyzitkou podniku.

Podľa všetkého sa máme načo tešiť, a ja touto cestou chcem novému majiteľovi popriať veľa trpezlivosti a "triezveho" podnikateľského ducha.

O bar pri ihrisku prejavil záujem nový majiteľ
Podobné články