Karneval na ľade 2013

vložený: 21.01.2013 12:31, upravený: 21.01.2013 12:31, čítaný: 6257x

Po niekoľko týždňových prípravách kostýmov a masiek na karneval na ľade sa mohli deti a mládež prezentovať svojimi nápadmi a s pomocou svojich mamičiek predstaviť masky rôzneho druhu. Dňa 20.1.2013 o 14.30 hod. vykorčuľovali na ľadovú plochu, ktorá bola výborne pripravená s odhodlaním prezentovať svoju masku. Samozrejme každá maska chcela v tejto súťaži zvíťaziť.

Do poroty, ktorá rozhodovala o šiestich najkrajších masiek zaradili           p. starostu, riaditeľku MŠ, poslanca OcZ a člena z ľudu. Karneval sa začal rozcvičkou detí, pokračoval prezentáciou masiek i kostýmov a vyvrcholil výberom „najkrajších masiek“. Porota vybrala masky pod názvom: Asterix a Obelix, Tučniak, Zvonček, Zoro, Slniečka, Pirát. Aj ostatné karnevalové masky, ktoré sa zúčastnili karnevalu boli tiež odmenené sladkosťami a rôznymi darčekmi.

     Pri dobrej hudbe, ktorú nám mixoval DJ Žvanda sa mohli deti občerstviť teplým čajom a pre starších bolo k čaju aj niečo viac. Nepovieme čo, príďte na budúci rok uvidíte!

Skončil sa 3. ročník karnevalu na ľade, sme veľmi radi, že detí a dospelých, ktorí si vedia pripraviť masky a prezentovať sa v nich je čím ďalej tým viac. Je to aj znamením, že táto akcia je v našej obci obľúbená. Ale aj príprava a starostlivosť o zabezpečenie akcie je veľmi dôležitá pre úspešnosť, preto by sme sa chceli poďakovať všetkým usporiadateľom za ochotu a dobrú spoluprácu.

O rok dovidenia.

Kompletnú fotogalériu nájdete tu

Karneval na ľade 2013
Fotogaléria k článku
Podobné články