Napísali o nás: Najlepší web majú Ražňany

vložený: 24.11.2005 00:20, upravený: 24.11.2005 00:20, čítaný: 4830x

Najlepšiu obecnú webovú stránku na Slovensku má dedinka Ražňany (www.raznany.sk ) v Sabinovskom okrese. Jej obyvatelia si na webe môžu prezrieť nielen obecnú kroniku, prečítať reportáž z novootvoreného baru, ale nájdu tu napríklad aj správu o poruche obecného traktora či ceny potravín v miestnych obchodoch. Web im pomôže aj pri platení miestnych daní, nechýba na ňom prehľad voľných pracovných miest v regióne či diskusia občanov. Stránku si navyše možno prezerať aj z mobilných telefónov.Ocenenie pre najlepšiu obecnú stránku získali Ražnany v súťaži ZlatýErb.sk , ktorej výsledky boli vyhlásené v pondelok na konferencii ITAPA. Víťazom v kategórii miest a mestských častí sa stala webová stránka Bratislavy (bratislava.sk), spomedzi samosprávnych krajov s internetom najlepšie pracuje Nitriansky.

Ocenenie za najzaujímavejšiu elektronickú službu získala obec Bernolákovo (bernolakovo.sk ) za zverejňovanie hlásení obecného rozhlasu na internete. Najlepšiu "bezbariérovú" webovú stránku prístupnú aj pre ľudí s horším zrakom mala rovnako ako minulý rok Nová Dubnica. Na propagáciu vlastného mesta ako turistickej destinácie zasa internet najlepšie využíva Trenčín.

Súťaž Zlatý Erb organizovala Únia miest Slovenska a občianske združenie eSlovensko, celkovo sa do nej tento rok prihlásilo presne sto miest, obcí a mestských častí.

Napísali o nás: Najlepší web majú Ražňany
Podobné články