Šarkaniáda 2009

vložený: 18.02.2010 14:23, upravený: 18.02.2010 14:23, čítaný: 4424x

Spoločné púšťanie šarkanov rodičov s deťmi

 

 

ŠARKANIÁDA

Šarkan letí, šarkan letí,

za ním chlapci za ním deti.

A všetci sa hrnú von,

vykrikujú robia zhon.

 

Presne takýto zhon nastal  vo štvrtok dňa 1.10.2009 pred Materskou školou Čerešničky v Ražňanoch. Pedagogický personál materskej školy zorganizoval pre deti materskej školy a ich rodičov jesenné stretnutie spojené s púšťaním šarkanov.

Na úvod sme si pred materskou školou zaspievali pieseň o šarkanovi, privolali básničkou vetrík, urobili spoločnú fotografiu s vybrali sme sa na pole k letisku. Deti si priniesli šarkany, všetky boli krásne a čo je dôležité všetky lietali a vznášali sa v povetrí ako vtáci. Na chvíľu to nad Ražňanami vyzeralo ako v rozprávke, v povetrí lietali pestrofarebné rozprávkové postavičky a draci. Deti neúnavne behali po poli a tešili sa zo svojich krásnych šarkanov. Ešte aj počasie nám prialo, krásne svietilo zubaté slniečko, ale fúkal aj vetrík vďaka ktorému šarkany lietali veľmi vysoko.

Akciu sme ukončili šťastní, že sa nám táto šarkaniáda vydarila, a každé dieťa za snahu dostalo sladkú odmenu. Prežili sme spolu krásne popoludnie a tešíme sa na ďalšie spoločné stretnutia.

 

 

Šarkaniáda 2009
Fotogaléria k článku
Podobné články