Ako to vyzeralo na Štefanskej zábave ...

vložený: 29.12.2003 16:30, upravený: 29.12.2003 16:30, čítaný: 4940x

26.decembra bol prvý deň po Adventnom období kedy sa organizovali prvé zábavy a diskotéky tvz.Štefanské zábavy. Takú akciu si nenechali ujsť ani v Šport Klube Ražňany. Tak sme sa tam vybrali s fotoaparátom v ruke a zachytili niečo z atmosféry ktorá tam počas tej noci vládla. A prvé dojmy? No mohlo byť aj lepšie, nebyť toho predčasného záveru z dôvodu jedného rozbitého pohára. Pán barman, takto sa akcie nekončia...veď pohár, ten sa kúpi nový ale zlá reputácia sa nedá len tak ľahko napraviť. Uvidíme ako to bude na ďalší rok. Dúfam, že sa stretneme tiež v takomto hojnom počte.

obr.1: pomalé skladby (slaďáky) to je to čo vačšinu spoločenstva ženie k baru a na parkete ostávajú len tí najodolnejší príp.zaľúbeníobr.2: tie svetelné efekty boli umelo dokresľované mojou maličkosťou ...
obr.3: ach, ta láska nebeská ...obr.4: fiihááá,ty máš ale fajny foťák...(Dj Maťo)
obr.5:druhá časť šéfstva, Kajo, on nemusí búšiť do stola aby si ho niekto všimol ...obr.6: v tanečnom rytme to už vyzeralo lepšie, bavilo sa všetko čo ruky a nohy malo.
obr.7: pózovanie som nemal v úmysle fotiť ale keď sa mi tak každý hádzal pred objektív ...obr.8: kočky v bušivých rytmoch tanečnej hudby sa prestávali pomaly ovládať...(teraz premýšľam či to bolo len hudbou :-))
obr.9: takuuú veľkú klobásu sme mali v kapustnici (neznáma :-0)obr.10: každý si prišiel na svoje, dokonca aj tí čo netancovali resp.zaklínali (osoba v červenom svetri)
obr.11: ...a šéfstvo len nalievalo, čapovalo, nadávalo, búchalo po stoloch...obr.12: hééj kukaj tu co som našol v tej vetrovke,co myšliš,keľo to môže stác... (Dj Pa3k)
Ako to vyzeralo na Štefanskej zábave ...
Podobné články